Morgen zijn wij weer geopend vanaf 10.00 - 18.00 uur.

Over ons

Garderobe for men – Mode-beleving voor de mannen. Nieuwerkerk aan den IJssel – Een goede outfit voor iedere man, ongeacht leeftijd, postuur of kledingstijl; met dit idee begon Rob Schurink 24 september 2021 zijn herenmodezaak Garderobe for men. Inmiddels is de winkel voor eigentijdse mannen niet meer weg te denken uit Nieuwerkerk en een begrip in de regio.

De moderne herenmodewinkel in winkelcentrum Reigerhof is ingericht in industriële stijl, maar heeft tegelijkertijd een huislijke sfeer. Alle mode-items zijn duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd.

Het team, dat naast Rob bestaat uit Maria, Jeannette en Cindy. Garderobe for men heeft bewust geen webshop en richt zich helemaal op het persoonlijk klantcontact in de winkel. Zo kunnen zij jou optimaal van dienst zijn en een beleving bieden.

De klantenkring van Garderobe for men is erg divers: van jeans tot maatpak. Wij kleden de mannelijke klanten zowel voor de casual als formele momenten, waarbij leeftijd voor ons geen rol speelt.

Het Garderobe team vindt het dan ook uitdagend om klanten goed te kunnen adviseren en daarbij rekening te houden met de persoonlijke wensen. Denkend in oplossingen en mogelijkheden. Tevens kunnen wij beschikken over de collectie door ons gevoerde merken welke wij niet in de winkel hebben. Deze specifieke items kunnen snel besteld worden.

Inmiddels hebben we een mooi netwerk van leveranciers, waar we een goede samenwerking mee hebben. Dit resulteert in het gratis en snel (normale collectie) op maat maken van gekochte items. Dat is niet alleen erg fijn, maar ook praktisch. Iedere man heeft immers een ander postuur. Daarom heeft Garderobe for men naast een assortiment standaardmaten ook een ruime sortering maatwerkmode. Die bestaat uit een collectie pakken, colberts, shirts en broeken, omdat daar steeds meer behoefte aan is.

Het aanmeten van maatkleding kost tijd. Daarom kun je ervoor kiezen om – buiten de normale openingstijden om – een aparte afspraak te maken om privé te shoppen. Dat kan ook ’s avonds of zelfs in het weekend. Alleen, als stel, of met een kleine groep. Ideaal als het je overdag een keer niet uitkomt, en wel zo relaxed.