“Bekend gezicht
in een nieuwe winkel”

“Bekend gezicht in een nieuwe winkel”

Over Garderobe for men

Het grootste deel van zijn leven werkte Rob Schurink naar volle tevredenheid voor bekende modeketens als CoolCat en Shoeby. Toch kreeg hij langzaam maar zeker de behoefte om een eigen stempel op zijn werk te drukken. In het najaar van 2020 ontstond dan ook het idee om een geheel eigen herenmodewinkel te beginnen onder de naam Garderobe for men. In september 2021 was de winkel in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel een feit. 

De formule van Garderobe for men sloeg direct aan bij het publiek. Met bekende merken als State of Art, Vanguard, NZA, A Fish named Fred, Tommy Hilfiger, Blue Industry, Desoto, John Miller, Alberto en Roy Robson laat Garderobe for men zien dat kleding niet leeftijdgebonden is, maar geschikt is voor iedere man die er vlot en eigentijds uit wil zien, ongeacht maat, postuur of kledingstijl. Het assortiment wordt door het eigen team samengesteld en ingekocht.

Naast confectiematen – van klein tot groot – biedt Garderobe for men ook een ruim assortiment maatwerk in mode met kostuums, colberts, shirts en broeken. Geen mens is immers gelijk.
Het aanmeten van maatwerkmode vraagt om extra tijd en aandacht. Daarom kunt u indien gewenst ook buiten de normale openingstijden om en in het weekend een afspraak maken om privé te komen shoppen. Alleen, als stel of met een kleine groep. Ideaal als de normale openingstijden niet voldoen, en wel zo relaxed.

 

Tot ziens in de winkel.

Rob, Helma en Daan, Maria, Jeannette, Wendy, en Annetta.

 

 

 

details
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping